NaslovnaAktualnoOrkestar danasGlazbeni programGalerijaKontakti  
 

Aktualno

 

UPIS NOVIH ČLANOVA

PUHAČKI ORKESTAR ROZGA
prima i upisuje nove članove u svoju glazbenu školu
.
Drage učenice i učenici!
Puhački orkestar Rozga iz Dubravice više od 110 godina uspješno djeluje na njegovanju i unaprjeđenju glazbene tradicije svoga kraja, ponos je Dubravice i Zagrebačke županije, čiji dobar glas pronosi na gostovanjima i nastupima širom Hrvatske i Europe. Mnogi gradovi Italije, Austrije, Slovenije, Mađarske, te mnogi gradovi širom Hrvatske odredišta su putovanja i gostovanja glazbenika iz Dubravice.
Puhački orkestar Rozga već godinama organizira Internu glazbenu školu u kojoj se učenici uče svirati, ali osim sviranja dobivaju se i osnovna znanja u važnim glazbeno-scenskim disciplinama.
Želiš li naučiti osnovni solfeggio i upoznati neki instrument (flautu, klarinet, saksofon, trubu, tenor, trombon, udaraljke...)?
Ili već sviraš, ali želiš napredovati?
U orkestar primamo i nove članove na klavijaturama, bas gitari…!!
Radit ćeš s glazbenicima profesionalcima - učit ćeš ispravno sviranje, a ipak modernije - usmjereno pop/rock/jazz glazbi.
Postani i ti član velikog puhačkog orkestra, provedi djetinjstvo i mladost uz glazbu! Potrebno je uložiti malo truda, volje, rada i odricanja, a najljepša nagrada za sve uloženo su putovanja i gostovanja, suradnja s mnogim zvijezdama naše estrade stjecanje novih poznanstava i prijateljstava, upoznavanje dalekih krajeva, i sve to uz glazbu - najljepšu djelatnost kulture.
Dragi roditelji,
Upišite Vaše dijete u Internu glazbenu školu orkestra Rozga, kako bi svoje djetinjstvo provelo u druženju s glazbom, kako bi odraslo u društvu vrijednih muzičara amatera, kako bi već „sutra” postalo dio puhačkog orkestra koji nastavlja bogatu kulturnu tradiciju.

Sve informacije i prijave za Internu glazbenu školu Puhačkog orkestra Rozga:

svakodnevno na mob.:
095 5169 040 ili 098 515 858

svakodnevno na e-mail:
orkestar.rozga@gmail.com

.

 

 

  

  Vugrinec    Hrvatska lutrija    Tehno Music Shop    Mramor Vrapče    HRSK      Zagrebačka županija    Ministarstvo kulture    Općina Dubravica